Lastenkapina 14.5. Helsingin Kansalaistori

Ilmastoisovanhemmat ja ystävät, tervetuloa mukaan Lastenkapina-tapahtumaan!

Voit ottaa mukaan lapset, lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset.

Ilmastoisovanhemmat on yhtenä järjestäjänä mukana Elokapinan 45+ yhteisöryhmän koordinoimassa Lastenkapinapäivässä 14.5. klo 13-18 kattoteemalla Maailma on lasten. Tapahtuman tarkoitus on ilahduttaa lapsia ja tuoda nuorille toivoa, osoittaa välittämistä ja huolenpitoa.

Tule mukaan iloiseen ja karnevalistiseen juhlaan puolustamaan lasten ja pupujen ja pörriäisten ja puuntaimien tulevaisuutta ja luonnon monimuotoisuutta. Senaatintorilta lähtevään, Kansalaistorille liikkuvaan kulkueeseen mahtuu monimuotoisia ja satumaisia eläin-, kasvi- ja muita hahmoja. Tule mukaan värikkääseen joukkoon omalla hahmollasi!

Perillä Kansalaistorilla on tarjolla hauskaa ohjelmaa ja puuhaa, kuten musiikkiesityksiä, lasten toiveet aikuisille -open mic, tanssia, leikkiä, laulantaa, satunurkka, kirjojen/lelujen vaihtoa, kasvomaalausta, istutuspuuhaa, katupiirustusta, ja tärkeimpänä tietysti toiveikasta tulevaisuuteen tähyilemistä!.

Ilmastoisovanhemmat osallistuvat banderolleineen kulkueeseen. Tule mukaan kantamaan banderollia, niitä monta, monella kielellä. Kansalaistorilla Ilmastoisovanhemmilla on muun muassa oma satunurkka ja isovanhempiaikaisia leluja, kuten käpylehmiä.

Tule mukaan tapahtumaan. Voit myös tulla ideoimaan Ilmastoisovanhempien toimia tapahtumassa vastaamalla tähän sähköpostiin.

Lastenkapina on poliisille ilmoitettu mielenosoitus, eikä siihen tule sisältymään lainkaan kansalaistottelemattomuutta.

Tervetuloa!